Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.  Campercentrum Veldhoven is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Auto- en Camperbedrijf Henrie Matheeuwsen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Auto- en Camperbedrijf Henrie Matheeuwsen worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Auto- en Camperbedrijf Henrie Matheeuwsen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Auto- en Camperbedrijf Henrie Matheeuwsen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Showroom

Maandag:  10.00-17.30
Dinsdag:  10.00-17.30
Woensdag:  alleen op afspraak
Donderdag:  10.00-17.30
Vrijdag:  10.00-17.30
Zaterdag:  9.30-14.30
Zondag:  Gesloten

Werkplaats

Maandag:  8.30-17.30
Dinsdag:  8.30-17.30
Woensdag:  alleen op afspraak
Donderdag:  8.30-17.30
Vrijdag:  8.30-17.30
Zaterdag:  Gesloten
Zondag:  Gesloten

Contactgegevens

Facebook